Een gids voor keukenontwerp

Lege Twee Zwarte Stoel

U kunt bladeren door aparte artikelen over diverse thema's voor keuken ontwerp.

Bijvoorbeeld: U hebt besloten dat u Europese ideeën vertrouwt en tijd wilt doorbrengen om te ontsnappen aan de ratrace van Black Friday. De pioniers van die hongerige, luchtvaart- katten noemen ze zelfs oude boeren die zich realiseren dat het eten van een echt feestmaal van heerlijke zelfgemaakte barrel-beef zou lekkerder zijn dan op zoek naar exotische voedingsmiddelen in onderworpen liga kraampjes. U zou dus graag een keukenstijl bezitten die goed geschikt is voor het ontvangen van gasten, maar u wilt niet gebonden zijn door een plattegrond die te veel ruimte in beslag neemt of een keukeninrichting die slechts in één ruimte moet worden geïnstalleerd.

Een Europees keukenconcept kan dus verschillende eisen hebben waaraan moet worden voldaan. Het belangrijkste concept is dat het moet een algehele aangename, geruststellend warme en gezellige uitstraling hebben. U zou een schema willen met allemaal klassieke, met de hand versierde frontdecoraties en snuisterijen die herinneringen oproepen aan een grootse vakantie – zoals u verkiest. Een Bosch vaatwasser, een Tefal telefoon, een Smeg koelkast, een extra grote Sub Zero door Geintimideerd een rek voor wijnflessen. Wat dacht u van een prachtig kersenrood maatwerk aanrechtblad dat opvalt tussen rekken met Sunimmers? Een prachtig kersenhouten rek achter de bar – als een prachtige kroonluchter. De lijst is eindeloos, bijna eindeloos. Aan de andere kant bezit of bouwt u misschien een heel klein huis met een kombuiskeuken en is het kookgedeelte te klein. Misschien wilt u geen oversized koelkast, misschien een meer standaard formaat met een warmhoudlade. Het kleurenschema moet bleek zijn met spatten voor toegewijde huisvrouwen zoals taupe, mauve, butter rum en eenvoud. Een bisque marmeren strip zou ideaal passen in een dergelijk schema.

Een Europese keuken ten slotte biedt de toekomstige kok de mogelijkheid zijn of haar eigen voorkeuren in te vullen. U kunt een thema voor uw keuken creëren door de muren te schilderen en speciale houtsoorten te gebruiken die uw stijl het beste weerspiegelen. Bijvoorbeeld: wilt u een muur rood laten schilderen om het een open haard uitstraling te geven en tegelijkertijd een Silhouette glazen deur omlijsten? U kunt diepere roodtinten gebruiken als muren en ze accentueren met licht crèmekleurig keukenbeslag. Schilder vier muren in rood en vervang ze door een crèmekleurige, gebroken wit geschilderde achtergrond. Of schilder het plafond in een donkerder crèmetint – dat zal het kleurenschema aanvullen. Wat dacht u van een diep verzadigde groenblauwe muurkleur op een crèmekleurige basis? Omring dit alles tenslotte met een backsplash in Victoriaanse stijl en dat geeft de keuken de prachtige uitstraling van een Dievenhooi kamer!

Als u op zoek bent naar een creatieve aanpak voor uw keuken, kunt u misschien eens op het web zoeken. Wooden Turnings heeft honderden verschillende Europese stijl keukens, variërend van de exotische tot de eenvoudige. U kunt er ook vijf sterren comfortabel keukenbeslag krijgen, zoals pottenrekken met kap, aanrechthangers, verzamelkasten, wandgarnituren, wijnrekken en Alles Geesention.

Andere thema's zijn beschikbaar zoals Cottage, Oriëntaals, Victoriaans en Hedendaags. Alle stijlen hebben hun eigen speciale aspecten en unieke kenmerken. Er is ook een grote verscheidenheid aan materialen om uit te kiezen zoals kleine ronde voetstuk spoelbakken, keramische spoelbakken, granieten aanrechtbladen, porselein, glas, marmer! De keuzes zijn eindeloos.

U kunt ook vinden keuken hulpstukken op veel verschillende websites. Wanneer u bijvoorbeeld in de buurt zoekt in het rechterdeel van de bovenhoek, vindt u misschien een keramische groentekom met een slanke zwarte handgreep. Hij heeft de vorm van de Chinese yin en heeft 3 kleine kleppen om hem gemakkelijk op te bergen. Het meet 7 " H x 16 " W x 22 " D, met de hand gemaakt in China, minder dan $100.

Een andere site, rechts onder, van de pagina, is een voorbeeld van een modulaire keukeninrichting. Deze keuken is gebouwd in twee delen. Het middelste deel heeft een kastbreedte van 3" x 1 3/4" en de twee lange zijden hebben een bank (waardoor een U-vormig deel ontstaat) die panelen in de hoek in beslag neemt. De kastdeuren zijn gemaakt van hetzelfde hout als het hoofdgedeelte, made in the USA. Het luxe deel is dat de bank en de secties allemaal samen worden verkocht, inclusief de houten handgrepen. De banksectie, die 19" ruimte inneemt, is verbonden met de hoekbanksectie waardoor de totale diepte op 25 ½". komt. Voor de middenopstelling zijn houten steunen voorzien.

Om een By-pass keukenrek te vinden, dat het ontwerp van uw keuken aanvult, gebruik de gebruiker-voor-eigenaar webgids of uw plaatselijke handelaar of discussiegroep.